Pokisli triatlonac

Od Treviso maratona nikako se vratiti na pravi rezim treninga. Ovaj zadnji tjedan je bila kulminacija, kuca, brod, oliva.. posla i stress tipicno za ovaj period godine. “Pozitivno” je jedino to sto u isto vrime se dogodila i ozljeda live ahilove tetive pa preskakanje planiranih treninga i odustajanje od prve sezonske trke (Korcula) je malo manje bolilo.

PokisliTesko je bilo ne trenirati kako sam planirao ali gladat cu casu pola punu i zakljucit slijedece:

1. tjelu je trebalo jedan ovakav period da se malo oporavi i krene u zavrsnu inzenzivnu fazu.

2. Propusteni treninzi su bili u funkciji stvaranja dva temeljna cimbenika za uspjesan Ironman: vrijeme i novac!! Stiniva brod i kuca su vec na 26.4 spremni!! Jos malo oko detalja i otvorit cu ogronu kolicinu vremena za pripremu za Copenhagen a novi Graal je vec tu.. u sobi.. spava vec 20 dana!

Ostalo je 17 tjedana do KMD, mislim da vise nema ozbiljnih prepreka i obaveza. TAG!!!!!!!!!!

Proslo je  dva miseca od treviso maratona. Sutra u italiju po graala. Dva miseca solidnog rada isprepletenog s poslovniom obavezama na sto sam se skroz bio odvikao. Hvar je ipak raj za triatlonce –  individulace, puste ceste i puno kombinacija za odradit specificne treninge brzine ili duzine. Dva dana split i 5 hvar je trenutni raspored. oko 25 sati tjedno. Na pomolu je nova sezona..