Jeli sada kraj muka?

Zubi i glava jos bole, pocela je nova terapija ahilove koja cinjuri over'e trajat jos cili sl. tjedan (10 seansi), a vrime da nemore gore. Svaki radni dan je duplo tezi uz ovakvo katastrofalo vrime za ovo doba godine. Vise se necu lazno nadati ali mozda , napokon, ova slika je nagovjestaj novog sunca….

Place mi se sada…

Ocajan sam.. dan 35., iza mene je 10 dana potpunog odmora, 7 laser seansi, bezbroj masaza, gline, bengaja, kupusa, kvasine kapule… svakakve travke. Odmor sam jos iskoristio za produzeni boravak u zubarice, 4 jebena zahvata i sredio sve zube da i taj moguci izvor bolova motorickog sustava odstranim. Pa tako i zubobolja i glavobolja nadopunjuju osjecaj ocaja..

Plan je bio danas, utorak 13.05 biti zdrav. Bilo mi je bolje zadnjih par dana, skoro da nista nije bolilo. Danas test, prvo ujutro 1h laganog trenazera i vec su se pojavili stari bolovi. Pomislio sam da je to samo hipohondrija zbog straha da nije proslo, pa sam popodne isao utvrditi gradivo trcanjem na 7:00 po najmeksoj mogucoj podlozi trave na ask-u. BOLI jebemu mater!!

Plakat necu jer nije fer prema ljudima koji su ozbiljno bolesni ili sportasi s vecim povredama. Ali daaajjj dosta je vec bilo….

Ovo pisem kako bi jednog dana kada cu biti zdrav prisjetiti ovih teskim trenutaka kada pogledam nebo i vristao bi…