Starigrad prva noc.

Danas smo se priselili u Starigrad. Rebra jos bole nakon 10 dana potpunog mirovanja ali ovo misto mirise na dobro. Pun sam nade i sutra cu pokusat sjest na biciklu i odraditi priv starigradski lagani trening. Udebljao sam se ovih 10 dana bez treninga. Stres, sportska lagana depresija i sve oslo u krivom smjeru. Preseljenje je uvik novi pocetak, nadam se posljednji i konacni uoci mog prvog IRONMANA.

Tesko je…

Tesko je gledat sve ove dogadjaje mojih kolega triatlonaca kako se nizu po facebooku. Svi tako zdravi i tako u formi, a meni je domet uspit lec i dizati se sa kuaca, Mozda tako mora biti, mozda je ovo cijena jedne preljepe zime provedena na thilandu dok su kolege gledale mene.. Sada razmisljam o tomu da nakon svega ovog se povucen u italiju na 15-20 dana fokusa i kampa ukljucujuci i GF PInarello.. Samo da skrenem misli u pozitivnom smjeru. U sebi jos uvijek osjecam da imam snagu za velike rezultate ali me ovo sve stavlja pred velikim, ogromnim iskusenjem. SAmo da prodje bol…

Pa dobro vec..

pad rebraZar opet!? treci trening s Graal-om i odletim na poznatome mi hupseru na stazi starigrad vrbanj. Natucena rebra na livoj strani, standardo oguljena  i nevjerica.. Upravo sam razmisljao kako bi u zagrebu mogao biti bas dobar s novim strojem na utrci bez zavjetrine. A evo lezim i pokusavam i ni casu vode nemogu dignut. Bole rebra, jako bole! Sta vise reci, misliti, bas nikako da krene!! Ako je virovat izreci da sto te ne ubije to te ojaca onda cu posli svega ovog stvarno bit ko bik… Zagreb otpao, tivat cemo vidit.. vec smo na pola lipnja.. Tuzan sam….

 

Ravno dva mjeseca odkad sam sepajuci izasao iz tvornice PInarello i ukrcao Graal-a u portapak clia. Dva teska mjeseca ozljede i velikoga posla oko HA. Imati novaca i slobodnog vremena su temelj za dobar Ironman. Pa bar sam na tomu radio..

Graal: Danasnji warm up 25 km je bio pb prema ft1. Samo to cu rec. Stroj! Odavno nisam ovako zavristao od srece. Odmah smo se zavoljeli. Sada mi je tek jasno zastgral reziseo su neke bicikle toliko skupe. Iz istog razloga zasto su Messi i Ronaldo takvi.. Nijanse rade razliku. Prvi osjecaj je bio taj kako se sva snaga prenosi na asfalt bez gubljena u zraku kao sa Ridleyom i sto je najvaznije dobra bicikla ide solidnom brzinom i kada su noge umorne, pa taj osjecaj brzine je jako bitan psiholoski momenat i motivira te da guras dalje  dok na “normalnoj”j bicikli te ta sporost jos i vise demotivira pa usporava.

Nadam se da sam se s ovim danas bi to bilo to i da mogu rec da sam potpuno zdrav. Daleko sam jos od Ironman forme jer tesko spajam jaki bike sa dobrim trcanjem, jos je 13 tjedana… pa ajmo!!!