Challenge Forte Village jos jedan DNF

67266_10152773850406963_610425611323519332_n

Prekrasna utrka.

Vratio bih se rado po pobjedu.

Danas u stilu Ivice Kostelica u kombinaciji samo sam se trebao spustiti, odnosno trcati za biti prvi.. Ali nisam.. nemam pojma sta mi se desilo.

Ponekad covik misli da kad je lipo vrime nikada vise nece biti grubo, kad je zdrav da nikada nece biti bolestan pa tako i kada odradis jedan ironaman pomislis da nema vise sanse da te grcevi zaustave na jednom malenom halfu.

Puko sam na 2. km!! Nikada mi se takvo nesto nije desavalo prije. Ajde 17. km, ali 2.!!

Nasrecu nije tesko naci razlog: ne ide se na ovakav nacin na trku ako misli pobjediti.

Nisam je uopce pripremao, kako treninzima tako samom ishranom u  pripremi za utrku i na samoj utrci.  Bez soli i bez elektrolita.. sa malo hrane na biciklu i bez nekog posebnog carbo load-om uoci utrke.

Sve skupa previse je bilo turisticki. Doduse vrhunski turizam na ovom prekrasnom otoku na kojem sam upoznao odlicne ljude i triatlonce, stvorio nove kontakte i na kraju krajeva odnit cu doma jos jedno veliko triatlonsko iskustvo.

Ali jebiga… 8ipol minuta prednosti u T2 isto bole… da sam znao mozda bi se na miru istezao 9 minuta i nastavio po svoju pobjedu…

e da sam… nisam… suti i radi dalje!!

Porec 2014, novi pad

porecSve kazu ima svoje razloge, ali ovo s padovima s bicikle i ozljedama je nesto cemu vise nemogu nalaziti zadovoljavajuca objasnjenja. Jucer sam se u porecu dobro osjecao i imao sam dobar rezultat u nogama ali opet pad s bicikle.

Ovo je sazetak moje sezone u hrvatskim prvenstvima: Korcula DNS (ahilova), Zagreb DNS (rebra), Porec DNF (pad na 33km bicikle).

Neznam vise…. Uzasno teska sezona; nevjerovatno kako  samo par dana dobrog zdravlja i posljedicno dobre volje mogu sve promjeniti, ali ovo postaje stvarno tesko izdrazati. Sezona u kojoj sam bljesnuo u Copenhagenu a sve ostalo bol i frustracija.

Challenge Forte village. next stop..