THANYAPURA Thailand 2015.

Skoro misec dana u Thanyapuri!

Steta sto ne uspijevam uhvatiti sve dozivljaje.. Ali ih opet ima toliko da bi izgledalo kao kada je knjiga podcrtana od prvog do zadnjeg slova.

Prije puta na Thailand proveo sam dva miseca pretezno radeci oko Hvar-adventure (Post-Vese) i pripreme da se  poslovi odradjuju dok me nema. Treninzi s Dejanom su poceli jako blago i za mene malo prelagani tako da sam na svoju ruku ubacio 60 dnevni program INSANITY.  Osjecam da mi je program pomogao da se malo ubrzam (pliometrija i gibkost), ali isto tako moram priznat da sam zaradio malu ozlijedu (od silnog skakanja) na desnom listu koja me je kostalo 2 tjedna ne-trcanja kako treba u thanyaputi…. OPET SKOLA!!!!!

Poceo sam i intenzivnije odlaziti na Yogu prvo u Hvaru pa nastavio jos jacim tempom tu u Thanyapuri i napokon se plodovi pocinju nadzirati. Ostalo vrijeme provedeno na hvaru nakon Sardinije i nije bilo nesto pozitivno. Nikako naci snagu da se sredim psihicki i fizicki, treninzi nisu bili nesto kvalitetni, plivao sam  u moru koliko sam mogao, bicikle pretezno aerobene i mtb, a trcanja nikakva zbog kostantnih sitnih bolova. Cinjenica da uza sve to (aerobna faza), nisam uspijo skinuti niti jednu kilu, dapace udebljao se, sve govori o opcem stanju tjela i uma.. Jednostavno nisi tu. Ne dises zivot punim plucima. Morat cu proraditi na tomu. Volim svoj otok, volim svoj posao ali ponekad neki lagani nekontrolirani stress svemu tome daje jednu negativnu notu.

A taj stres i negativnost od svakodnevnice u zapadnome svjetu po defaultu rjesavaju putovanja. I eto mene trecu godinu za redom u Phuketu.

Mrzim biti turist!. Pa zato Phuket. Tu san vec kao doma. Moj apartman moj skuter,poznata mjesta gdje jedem, provjerene masaze a pri tome ostaje dovoljno prostora za nove spoznaje i odkrivanja. Kada si prvi put negdi kao turista neminovno upadnes u vrtlog sitnih turistickih prevara i zajeba.. rasipas novac a da pri tome ne dobijes ono sto si mislio. Gubis i vrjeme i novac. U phuketu je sve vec provjereno. Ucinkovito trošim svoje dragocjeno vrijeme a da pri tom ne rasipavam novac nego dobijem itekaku vrijednost for money!!

Najednostavnije receno ziv sam! Dobro se osjecam!!

DCIM100GOPRO