Congratulations, You are going to Kona!!!!!

Congratulations, You are going to Kona!!!!! …

Jos nemogu vjerovat da je to istina. To sam zelio, to sam postavio kao svoj najvisi cilj ali ipak nisam bio 100% siguran u sebe i svoje mogucnosti da se to uistinu moze dogoditi na prvom ozbiljnom pokusaju! Puno ljudi je vjerovalo u mene, mnogi su me lupkali po ramenu govoreci ” ma ici ces ti u Konu”, ali svaki put bi se pitao jeli to stvarno misle ili mi se samo rugaju? Vjerovatno je bilo i ruganja kada sam to poceo govoriti prije godinu i pol dana, tek sam pri kraju priprema dobio dojam da se vise nitko se sali sa snovima djecaka od 38 godina. Jos sam samo ja sumljao u sebe.. Brojevi su govorili da imam taj rezultat u nogama,  bio sam zadovoljan sa spremnoscu, ali kada se takav veliki dogadjaj priblizava nije lako ostati miran i samouvjeren. Na svakom koraku svemirske bicikle i svugdi ultra-fit momci iz ciloga svita od kojih vecina izgleda ko sa naslovice men’s Healta. Opusteni kao da to rade svaki dan. Svatko od njih sa istim ciljem i istom pricom ranih budjenja, odricanja i patnje kao i moja…

Dani prije trke su toliko emotivno intenzivni i isprepleteni svime da u jednom trenutku vise te nista ne brine i samo cekas biti na toj jebenoj plazi i cuti pucanj!.

Utrka nije isla bas po planu, na cilj sam stigao potpuno prazan fizicki i emotivno, uvjeren da nisam uspijo. Trebalo mi je nekoliko sati da uopce dobijem zelju pogledati rezultate. Ipak 10. misto! Postigao sam prvobitni cilj uci u top 10 i dobiti pravo ici pred svetim Petrom Triatlona odnosno “Kona slot allocation cerimony”.

Noc sam proveo istrazujuci koliko ce slotova biti dodjeljeni mojoj grupi. bezuspjesno. Tek nakon iscrpljujuceg iscekivanja (slot ide prvo zenske od najstarije prema najmladjoj grupi, pa isto tako muski), shvatio sam da moja grupa ima tocno 10 slotova!!!! … idem u Konu!

Mozda je tako ispalo najbolje… osjecao sam se kao kada prodjes ispit sa dva jer te je profesor pustijo na racun toga sto si bio na sva predavaja…  Neka je! Koga je vise briga kad je jednom pecat u indexu!!!

Evo danas tjedan dana od tog trenutka i jos sam u ludilu nevjerice, srece, cestitke i planova za dalje… Jos ce to trajati koji dan… Pa idemo dalje! Motiviraniji nego ikada.south africa docek