Ironman Vichy + Pula

U procesu priprema za Hawaie ove dvi trke su dosle vise nego savrseno. Put, priprema i prozivljavanje utrke u svim detaljima a da se pri tome cuvam za Konu.  Obje su bile fantasticne prilike druziti se s dragim ljudima i odahnuti od Hvara.

finisherpix_1212_031706

Ovaj ulaz u cilj u Puli je oznacava veliki trud i uspjeh kojeg smo nas troje ulozili u ovoj godini od pocetka price sa Hvar-life. Veliko prijateljsto za vrhunsku podlogu kako u poslu tako i u zivotu. Bio sam prezadovoljan!

resized1

Vichy je bila prilika pripremiti biciklu da ne bude sve u zadnji cas ko i obicno! Nisam naravno sve napravio kako treba ali je test i generalna proba bila vise nego uspjesna. Imao sam priliku ispraviti neke tehnicke sitnice i biti bogatiji za jedno iskustvo.

Prozivio sam dane prije utrke kao da cu odraditi cijelu. Tapper, carbo praznjenje i carbo load, odmor, budjenje, wc… sve. Smatram da su ti neki detalji jako bitni u procesu treniranja.  Dani prije trke, lose spavanje noc prije, trema prije strarta… lakse ce to biti proziviti u Konu s ove dvi probe.

 

resized2 50

Uskoro Vichy.. ima da me vise na Hvaru nema…

Teska i vazna poslovna sezona na Hvaru je skoro odradjena. Kao da sam na 36 kilometru maratona. Ima tu jos posla ali osjecaj je da sam uspjesno izgurao do sada. 11210439_10153423692583151_7117015628977505349_n

Raste lagano uzbudjenje za nadolazeci put na Hawaje a prije toga jos IM vichy, pa OL Split pa IM Pula. .. Puno toga lipoga.

Posao u HA i lansiranje Hvar life-a je bio jako zahtjevan, na puno sam se strana rastegnuo ali sam nastojao uvik biti u mogucnosti odvojiti dovoljno vremena za trenirati. Rad s Dejanom je uvelike pomogao da ne pretjeram i da se ne unistavam  treninzima. Nikada nisam bio ovako dugo bez ozbiljnih ozljeda. To je ono najbitnije.

Pocetak priprema za Hawaje je bio 1.07 (sto mi se u 5. misecu cinilo da je uza sno daleko i prekasno, ali s obzirom kolilo je 6.  bio naporno zbog 8.7riki HLposla super je ispalo). Forma je opet uz pomoc Dejana postupno i neprimjetno rasla. Odradio sam nekoliko kvalitetnih sprint triatlona u Splitu i Zagreb Open u kojem sam ostvario odlican rezulat iza Diklica i Gobina.

dejan hvar lifezagreb open2

Za par dana krecem u Vichy, jos jedan bitan trening za Hawaje. Treniram pripremu za put i dobro sredjenu biciklu. U tome sam jos uvijek jako los. Sve u svemu krecem u jaku sezonu utrka sto znaci i kraj posla.. Veselim se svemu tome!!

14.06. i jos sam zdrav…

Nadam se da je “poslovna sezona” dosegla svoj vrhunac i sada mozemo lagano nizbrdo.

Coach DP kaze da od 1.07 me ceka pakao, odnosno pravi pocetak priprema za Hawaie

Iza mene su zaista dva teska i naporna miseca za postavljanje HA         ( i kuce) na neku zeljenu razinu. Treninge sam ubacivao koliko su mi tilo i glava dopustali. Mislim da je i to dobar mentalni trening:  ostati pribran u teskim trenucima kako na ironamanu tako i u svakodnevnici.

Nadam se da je najgore proslo, ako je upoce doslo, jer kada se sitim prosle godine na ovaj datum, lezao nepomican sa ciknutim rebrima! Tako da je sve bolje od toga ma koliko tesko se cinilo!

U medjuvremenu pojavio sam se na dvi Splitske lige, Duatlon  i Triatlon. Prisjetilo me koliko su te utrke dobri treninzi kako za anaerobni kapacitetet tako za mentalnu pripremu na utrku! Ici cu koliko god budem mogao. Oba utrke sam zavrsio sa 1:06 sto je sasvim ok kao pocetna mjera za daljnij napredak!

10988433_10205218228747903_8897760084465227128_n