IM PULA, još jedan DREAM come TRUE

Pobjediti na Europsku utrku… Nešto o cemu sam mogao samo sanjati.

Plasman pokazuje 4. mjesto, ali po nastupu je to 1. (12 min flat, i Dejan na prvo mjesto u AG). Osjecao sam da sam u dobroj formi nakon dva jako kvalitetna olimpiska u ZG i ST, ali da cu moci parirati Europskoj konkuenciji puna jakih Austrijanaca, Njemaca, Madjara, slovenaca.. u to nisam bio posve siguran. To su posebni likovi, ekstremno jaki trkaci i solidni biciklisti. Ulta fit 40godisnjaci. Sjecam ih se jos od svog prvog nastupa na EU sceni u Becu 2013. Divio sam se tim likovima koji su nonsalantno istcavali1:27, 1:24..

small458-2

Ali eto, došao je i taj dan. Trcao sam 1:26 i postao sam jedan od tih jakih ultra fit 40 godisnjaka.. Vec sam prije dvi godine shvatio da takvo trcanje uz solidnu biciklu i swim, može doniti podiji na bilo kojoj utrci na svijetu. Radio sam na tomu, ali bezuspjesno, 1:37 do 1:32 su mi bili maksimalni dosezi uz visoku razinu intenziteta i truda.

Jucer je to išlo strahovito lako. Za to moram zahvaliti odlicnom “softweru” od strane z-coachinga, koji slucajno ili ne, fantasticno je posložio moje treninge i napredak, pogotovo sa onim cuvenim 4 weeks running block. Imao sam više mira u privatnom i poslovnom životu, motivacija je kostantno bila visoka, uspio tako izgubiti koju kilu i sve se je savrseno posložilo i rezultiralo jako kvalitenim skokom na brzini na trčanju.

Dakle tu sam.. mada mi se na dane prije utrke cini nemoguce kada se pogledam u ogledalo, ipak konkuriram s najboljim triatloncima na svjetu.. Big deal ili ne, ipak me to veseli i motivira za dalje. Za popizdit volim ovaj sport  i trenitanje sa određenim ciljem i kontrolnim točkama na utrkama.

Sada slijedi KINA. i moje kvalifikacije za KONU 2017. Za sada sve više nego dobro.. IDEMO DALJE!!

pula-small