2018. Sezona bez ozlijeda

 

Nakon thailanda slijedilo je misec dana pod “razno” u kojiem sam ubacio zanimljive aktivnosti:

  1. Treviso Hvar bike ride  
  2. Ottillo Hvar

Prave pripreme i prvi test stanja za IM frankfurt su bile utkrke u Zadru (falkesteiner štafeta) a tjedan iza nje vec tradicionalna OCEAN-LAVA.

Obje utrke, pogotovo bike dionicu su potvrdile da sve ide kako treba: noge i oprema. Coach Dimity stalno na nivou zadatka.

4. mjesto u apsolutnoj kategoriji u Kotoru je bio jedan od mojih najboljih rezultata.

 

 

 

 

Krajem svibnja povodom humanitarne vožnje po slavoniji i promocija HARD-CRO-a odkrio sam svjet RANDONNER-stva i breveta. Novi izazovi na vidiku!

Izmedju treninga, posla i vožniji približila se i A utrka 2018. IM frankfurth.

Jako zadovoljan sa osvojenim 4. mjestom u kategoriji. Cilj je bio top 5. Još jedna potvrda da 12. mjesto na svjetu u Koni 2017 nije bio slučajan rezultat.

Nakon Frankfurta, slijedilo je opušteno lijeto uživanja u malim lokalnim utrkama od plivačkih maratona preko everestinga, brevet od 600 km u Našicama i tradicionalna  Marijanska liga.

Skupilo se još dobrih rezultata na Olimpiskom u Splitu i Half u Beogradu (5. apsolutno). Bio sam 9. na svjetskom rankingu u Swim-run u Grado Italija:

i za kraj ekspedicija Paros to Pharos. Velikih 1500 km kroz nevjerovatne prizore po Grčkoj, Albaniji, Crnoj gori i Hrvatskoj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *